satTv and mos3

Re: satTv and mos3

Postby john3voltas » 15 May 2012, 18:07

I have always wondered: what kind of stream does the dreambox output? rtsp? rtmp? mms? udp?
ASUS O!Play HDP-R1 (Bootcode 23)
AMP r10 (iconBIT skin)
IPTVList 1.5.0 by Hax
john3voltas
 
Posts: 457
Joined: 30 Dec 2010, 18:26
Location: Portugal

Live TV from Sat-Reciever

Postby butch111 » 25 Sep 2013, 15:06

After nights of shame , I am now at the point of asking for help. :(

Sat Reciever with Enigma2/Openpli // Oplay R1 with the latest Firmware from here (R11 v4)

What is the latest way to watch in an other room on the Oplay TV over LAN ??
I had only found something about Moservice Manager - but I think its outdated.

Thank you! :)
michael
Oplay Amp r11 v4
butch111
 
Posts: 3
Joined: 25 Sep 2013, 14:56

Re: Live TV from Sat-Reciever

Postby Pokrass » 25 Sep 2013, 15:27

Firstly viewtopic.php?f=12&t=1037

Do you use search before asking your question?
Read first page of this theme.
IconBIT HDS7L Fw: AMP_r12 GUI: VRT
iNeXT HD1 W Fw: X3D_Series_V4.0.2b160406
User avatar
Pokrass
 
Posts: 3124
Joined: 18 Mar 2012, 04:18
Location: Плюк. Планета № 215 в Тентуре галактики "Кин-дза-дза" в Спирали.

Re: satTv and mos3

Postby butch111 » 26 Sep 2013, 06:15

Okay.... Now you can certainly answer my question, right?!

In Amp11v4 i have no dbe2 found.
Oplay Amp r11 v4
butch111
 
Posts: 3
Joined: 25 Sep 2013, 14:56

Re: satTv and mos3

Postby Pokrass » 26 Sep 2013, 13:23

Please, read theme before asking question.
IconBIT HDS7L Fw: AMP_r12 GUI: VRT
iNeXT HD1 W Fw: X3D_Series_V4.0.2b160406
User avatar
Pokrass
 
Posts: 3124
Joined: 18 Mar 2012, 04:18
Location: Плюк. Планета № 215 в Тентуре галактики "Кин-дза-дза" в Спирали.

Re: satTv and mos3

Postby butch111 » 26 Sep 2013, 15:02

?

Could anybody else help me, please?
THX.
Oplay Amp r11 v4
butch111
 
Posts: 3
Joined: 25 Sep 2013, 14:56

Re: satTv and mos3

Postby john3voltas » 26 Sep 2013, 19:27

@butch111,
I would help you but I honestly don't know anything about enigma2 dvb receivers.
Your best chance is with either the original poster, Pokrass or FarVoice.
So I'd suggest you to fully comply with latest forum rules, which I don't fully agree to but that I have to abide too...
So specify as much as you can about your setup as you can and explain what you have done so far, which modules you have loaded on your player, and what you see on your TV (errors, blank screens). All details will help someone else to help you on your task. Heck, add a screenshot or a small youtube video...
ASUS O!Play HDP-R1 (Bootcode 23)
AMP r10 (iconBIT skin)
IPTVList 1.5.0 by Hax
john3voltas
 
Posts: 457
Joined: 30 Dec 2010, 18:26
Location: Portugal

Re: satTv and mos3

Postby vanrion » 21 Apr 2015, 13:26

Hi FarVoice
Do you have a Enigma1 module?..

Thanks
XDS8003D (Measy X5) inext_hd_v2.14_moS_r0 by Maximen
vanrion
 
Posts: 28
Joined: 09 Oct 2013, 11:36

Re: satTv and mos3

Postby FarVoice » 21 Apr 2015, 14:16

nop :(
ASUS O!Play R1 (amp_r12_vrtn), xTreamer Pro (amp_r12_vrt), xTreamer Prodigy (iNeXT 2.14 r2), IconBIT HDR12L (amp_r12_vrt), 3Q F425HW (xds42gl_7725_r3), MyGica A11 (mygica_m3_20121222)
User avatar
FarVoice
Администратор
 
Posts: 8573
Joined: 03 Sep 2010, 01:27
Location: Russia, Moscow

Re: satTv and mos3

Postby vanrion » 29 Apr 2015, 20:18

Oh i see. Thank you sir, hope someone will put extra time to make an Enigma1 module for those do not have Enigma2 capable receiver, only old dreambox DM500..

If i only know how to write a script using php. :)

Thank you for your time sir.
XDS8003D (Measy X5) inext_hd_v2.14_moS_r0 by Maximen
vanrion
 
Posts: 28
Joined: 09 Oct 2013, 11:36

Previous

Return to About moServices

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests