moServices and FW R1_133(135)/R3_121(123)

Re: moServices and FW R1_133/R3_121

Postby gush » 21 Mar 2011, 16:29

jba wrote:Nobody tried the new firmware with moservices?

jba



Yes, Perfect! :)
gush
 
Posts: 16
Joined: 05 Jan 2011, 23:41

Re: moServices and FW R1_133/R3_121

Postby Mafarricos » 28 Mar 2011, 19:38

gush wrote:
jba wrote:Nobody tried the new firmware with moservices?

jba



Yes, Perfect! :)


Is not 100% perfect ;)

Some services don't work with FW 1.23:
- Remote Control;
- RSS ex. 1.6 (Youtube);
- Tvstations (I can't edit the existing stations or add new ones);
- Some services in X - service;

Services that work and I tested:
- SAMBA;
- Media Render;
- MediaTomb;
- FTP.
Mafarricos
 
Posts: 29
Joined: 26 Mar 2011, 18:18

Re: moServices and FW R1_133(135)/R3_121(123)

Postby thejay » 04 May 2011, 21:48

RSS Sex 1.6 (youtube) doesn't work
RSS Sex 2.0.7 everythings good but I couldnt read Russian :cry:

What's the last firmware before FW R1_133(135)/R3_121(123) that moServices worked flawlessly?

Can anyone post the link please? Asus has removed the old FW :x

Thanks in advance.
thejay
 
Posts: 5
Joined: 04 May 2011, 21:25

Re: moServices and FW R1_133(135)/R3_121(123)

Postby kulibin » 05 May 2011, 15:05

thejay wrote:Can anyone post the link please? Asus has removed the old FW

viewtopic.php?f=8&t=695#p10676
Плеер Asus O!Play HDP-R1+внешний eSATA HDD 500 GB (512 MB swap, ext3-раздел под файлы)+внешний USB DVD-RW, прошивка amp_r10_icon, подключен проводом (по WiFi много артефактов на FullHD)
Роутер Asus RT-N16 с UDP-to-HTTP proxy
kulibin
 
Posts: 40
Joined: 03 Oct 2010, 22:24

Re: moServices and FW R1_133(135)/R3_121(123)

Postby thejay » 06 May 2011, 10:12

kulibin wrote:
thejay wrote:Can anyone post the link please? Asus has removed the old FW

viewtopic.php?f=8&t=695#p10676


Thanks very much but could you point me to NTSC? I need it for my standard TV. Thanks again.
thejay
 
Posts: 5
Joined: 04 May 2011, 21:25

Re: moServices and FW R1_133(135)/R3_121(123)

Postby kulibin » 06 May 2011, 12:10

Плеер Asus O!Play HDP-R1+внешний eSATA HDD 500 GB (512 MB swap, ext3-раздел под файлы)+внешний USB DVD-RW, прошивка amp_r10_icon, подключен проводом (по WiFi много артефактов на FullHD)
Роутер Asus RT-N16 с UDP-to-HTTP proxy
kulibin
 
Posts: 40
Joined: 03 Oct 2010, 22:24

Re: moServices and FW R1_133(135)/R3_121(123)

Postby thejay » 06 May 2011, 12:36

kulibin wrote:ftp://213.61.92.194/pub/ASUS/Digital_Media_Player/HDP-R1/Firmware/
ftp://213.61.92.194/pub/ASUS/Digital_Me ... /Firmware/


You're the best! Thanks!
thejay
 
Posts: 5
Joined: 04 May 2011, 21:25

Re: moServices and FW R1_133(135)/R3_121(123)

Postby reg828 » 10 May 2011, 08:46

thejay wrote:
kulibin wrote:ftp://213.61.92.194/pub/ASUS/Digital_Media_Player/HDP-R1/Firmware/
ftp://213.61.92.194/pub/ASUS/Digital_Me ... /Firmware/


You're the best! Thanks!

Hello Boss

Can u help me out as well, I am trying to understand this whole media player and its kinda tough to grab it right away.

I just bought the HD2 and as per instructions here - viewtopic.php?f=12&t=221 I did the bootcode update and then updated s/w
NAS shows me online media, but here's the problem

RSS ex has Youtube and other items but all in Russian
Youtube says "There may be Network Congestion"
Xlive has TV Shows and Movis, but they read Cannot play this file

Can you tell me what firmware to install to make this player work flawlessly
Also, is there any place I can read about Samba etc - I have no clue
reg828
 
Posts: 11
Joined: 08 May 2011, 03:25

Re: moServices and FW R1_133(135)/R3_121(123)

Postby pesto07 » 31 May 2011, 01:56

Hello! good afternoon ..
See if anyone can help me, I have Asus O! play Air HDP-R3 with 121_N firm, and installed moservices

Wake up NAS over LAN - can not get work when I turn on my ASUS

and tested by connecting via telnet and running:
/ usr / local / etc / we / wakelan / wakelan-b 192.168.0.255-m 00:0 C: 6E: FF: 24:08-p 7
and so it works properly, anyone knows how to get it to work when I turn on my ASUS?

# =====================================
# NAS MAC address
mac = "00:0 C: 6E: FF: 24:08"
#
# broadcast IP address. Sets If needed to, an example, 192.168.0.255
bcast = "192.168.0.255"
#
# UDP port, sets in Need to 9
port = "7"

Thank you, if you excuse typos, I'm using Google translator.

thanks. Greetings from Argentina.
pesto07
 
Posts: 1
Joined: 09 May 2011, 23:04

Previous

Return to About moServices

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests