New line of FW - AMP (r13)

Re: New line of FW - AMP (r13)

Postby fcd47308 » 30 Mar 2017, 10:07

As a matter of fact, I formatted the attached disk with NTFS and copying large files is OK now, works as intented.

Nevertheless, the php file manager you were referring to triggered my curiosity.

How would I install this on my O!play?
ASUS O!Play R1 (amp_r13)
Latest vrt skin
Bootcode 23
fcd47308
 
Posts: 23
Joined: 03 Jan 2012, 10:49

Re: New line of FW - AMP (r13)

Postby lorol » 31 Mar 2017, 02:17

2x EAGET(1073) AMP_r12 GUI: VRT | 1x XDS73D-mk2(1186) xds1003d_11131 (и AMPS_r6 + 3DGui) :::
User avatar
lorol
 
Posts: 86
Joined: 29 Dec 2014, 18:51
Location: Canada

Re: New line of FW - AMP (r13)

Postby andreadj » 25 Apr 2017, 23:02

Hi everybody!
I tried to play an .mkv H265 video. Ok sound but no video... any idea? Is it supported?
I'm on r13 vrt or pohd
Xtreamer MK1 (amp_r13_VRT)
andreadj
 
Posts: 36
Joined: 18 Dec 2011, 18:12

Re: New line of FW - AMP (r13)

Postby lymax » 26 Apr 2017, 22:38

H265 not supported. Now, later and never...
Марсы: 2*Emtec Movie Cube S800H (amp_r12 vrtn + amp_r12 noGUI[NFS/Samba/FTP/Trans])
Сатурны: Iconbit XDS73D + eGreat R6S Pro (ампс + скин 3Dgui)
+ eGreat R6S Pro (ампс ногуй) + 2*eGreat R6S для тестов
Сеть/Инет: LAN / WLAN 150/300Mb / ADSL 16Mb
User avatar
lymax
 
Posts: 224
Joined: 12 Jun 2012, 00:10

Re: New line of FW - AMP (r13)

Postby andreadj » 27 Apr 2017, 19:48

Ok, good to know, thanks!!
Xtreamer MK1 (amp_r13_VRT)
andreadj
 
Posts: 36
Joined: 18 Dec 2011, 18:12

Re: New line of FW - AMP (r13)

Postby andreadj » 02 May 2017, 14:57

Here again with a new question... I'm a owner of an old Harman Kardon AVR1550 with no HDMI input/output and 1 optical and 1 coaxial digital audio input to have 5.1 surround sound. To avoid change frequently the optical digital input between PS3, Satellite receiver, TV set and Xtreamer I enabled digital audio output of all equipments through HDMI (connected to TV) and connected to AVR via TV digital audio optical output. With PS3 DTS is working (through HDMI IN and Digital OUT of the TV) as well as TV Set and Satellite receiver (SKY). Unfortunately there's no way to have DTS working with HDMI connection of Xtreamer through TV; the only way is using the optical OUT directly connected to the AVR (but in this way I have to disconnect and reconnect everytime optical cable). So...
Is this a problem of my TV set (Samsung)? Of Xtreamer MK1? Firmware HDMI Authorization? GUI? or what?
Thanks again everybody!!!
Xtreamer MK1 (amp_r13_VRT)
andreadj
 
Posts: 36
Joined: 18 Dec 2011, 18:12

Previous

Return to About Asus O!Play

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests