New line of FW - AMP (r13)

Re: New line of FW - AMP (r13)

Postby iwsbarker » 21 Jun 2016, 23:29

Can anyone tell me what the difference is between the amp_r13_nogui.zip file and the "ordinary install" amp_r13_nogui_install.zip file? I have read the majority of this topic, and searched the forums, but have not been able to find an answer to that question. Thank you.
ASUS O!Play R1 (amp_r11_icon_4)
iwsbarker
 
Posts: 9
Joined: 21 Jun 2016, 23:21

Re: New line of FW - AMP (r13)

Postby Virtual » 22 Jun 2016, 00:04

For you there is no difference
марсы: HDS7 (смотрелка AMP скин vrt уже без вариантов)
HDR12 AMP (обычно сервер с RAM 256 и возможностью подключить 2 SATA диска 2T+)
XTR PRO(AMP, HTTP(S) NFS SMB FTP сервер +trans2.90 + 2 SATA диска 2T+
сатурны: XTR Prodigy, R6S(512Mb_NAND), HD900A(_MD*) прошивка
User avatar
Virtual
 
Posts: 6476
Joined: 01 Oct 2010, 17:17
Location: UFA RU

Re: New line of FW - AMP (r13)

Postby iwsbarker » 22 Jun 2016, 00:06

I assume that's because I've already got AMP on my device? Which one would I use if I didn't already have AMP on my device? Thanks.
ASUS O!Play R1 (amp_r11_icon_4)
iwsbarker
 
Posts: 9
Joined: 21 Jun 2016, 23:21

Re: New line of FW - AMP (r13)

Postby graphdarnell » 19 Jul 2016, 10:07

Don't know if this question has been asked before, though through search I didn't find it. Does anyone know if this firmware would allow setting up a hidden network?
HDP-R1
Firmware Amp_r13_nogui
Netgear WNR2000
graphdarnell
 
Posts: 20
Joined: 03 Nov 2011, 11:43

Re: New line of FW - AMP (r13)

Postby FarVoice » 19 Jul 2016, 17:49

Do you mean hide access point via wifi?
ASUS O!Play R1 (amp_r12_vrtn), xTreamer Pro (amp_r12_vrt), xTreamer Prodigy (iNeXT 2.14 r2), IconBIT HDR12L (amp_r12_vrt), 3Q F425HW (xds42gl_7725_r3), MyGica A11 (mygica_m3_20121222)
User avatar
FarVoice
Администратор
 
Posts: 8573
Joined: 03 Sep 2010, 01:27
Location: Russia, Moscow

Re: New line of FW - AMP (r13)

Postby graphdarnell » 27 Jul 2016, 04:18

No FarVoice. I am trying to access a wifi network that's not broadcast (hidden wifi network). The problem is I cannot get the player to detect the network at all, and there's no option to enter the SSID manually, at least not on the GUI. So I wonder if there's a way to do it otherwise, say, via telnet commands, for instance.
HDP-R1
Firmware Amp_r13_nogui
Netgear WNR2000
graphdarnell
 
Posts: 20
Joined: 03 Nov 2011, 11:43

Re: New line of FW - AMP (r13)

Postby FarVoice » 27 Jul 2016, 22:54

If you cool hacker, you may edit sqlite config file /usr/local/etc/dvdplayer/Setup .
| +
Code: Select all
 TABLE SetupWlan0Profile(
    id INTEGER PRIMARY KEY,
    Name TEXT,
    Mode NUMERIC,
    DHCP_enable NUMERIC,
    IP NUMERIC,
    MASK NUMERIC,
    GATEWAY NUMERIC,
    APNAME TEXT,
    SECURITY NUMERIC,
    WEP_KEY TEXT,
    ACTIVE_WEP_KEY NUMERIC,
    DNS NUMERIC,
    DHCPD_HostIP NUMERIC,
    DHCPD_StartIP NUMERIC,
    DHCPD_EndIP NUMERIC
)
ASUS O!Play R1 (amp_r12_vrtn), xTreamer Pro (amp_r12_vrt), xTreamer Prodigy (iNeXT 2.14 r2), IconBIT HDR12L (amp_r12_vrt), 3Q F425HW (xds42gl_7725_r3), MyGica A11 (mygica_m3_20121222)
User avatar
FarVoice
Администратор
 
Posts: 8573
Joined: 03 Sep 2010, 01:27
Location: Russia, Moscow

Re: New line of FW - AMP (r13)

Postby graphdarnell » 09 Aug 2016, 00:59

I'm no developer. And I don't really understand why the dvd file should be modified to connect to a hidden network. Wouldn't it be simpler to modify the wpa_supplicant.conf wpa_supplicant.conf, if there's one?
HDP-R1
Firmware Amp_r13_nogui
Netgear WNR2000
graphdarnell
 
Posts: 20
Joined: 03 Nov 2011, 11:43

Re: New line of FW - AMP (r13)

Postby pokorneo » 05 Oct 2016, 22:28

Hello , i have one question about Asus O!Play HDP-R1 for local specialist :mrgreen: , i have this machine a lot of years , is the best of the world :D android machines is very bad , but i need fix one problem with BIG FULL HD videos 12-20GB.
Because this machine have only 100mbit ethernet and not good buffering , and the videos not loading good , sometimes the video stop and 2 frame rate playing , its very bad , sometimes continue normal , sometimes not .
My idea is a slow ethernet or small size buffering videos .
I buy external usb gigabit ethernet from i-tec gigabit usb 3.0 fully compatible with usb 2.0 , but when i plug in to the usb , communication is not have , the led green and orange blinking, but still not entry to the network .
I think that need to install some drivers for Linux distribution , but i dont know how , and if it possible ? i have a cd from i tec , where i find drivers of format : gbit.tar.gz2
i try it with telnet, but my mission is false :D
So sorry for my bad english and thank you for your solution and help.
This ethernet card : https://www.mironet.cz/itec-sitova-kart ... +dp250213/

George from Czech Republic
pokorneo
 
Posts: 1
Joined: 27 Aug 2014, 22:46

Re: New line of FW - AMP (r13)

Postby Virtual » 06 Oct 2016, 17:55

2 pokorneo
1. Installing usb-lan adapter in player - it is difficult and don't give the expected result.
2. The capacity of SMB-protocol is 50Mbit. Try to use NFS or FTP.
in russian | +
1. USB-LAN адаптер упрется в пропускную способность usb интерфейса, ибо процессор плеера всего 400MHz и подавится мелкими пакетами usb. (данное проверяли! скорость фактическая оказывается даже меньше 100мбит, сильно меньше)
2.для файлов 12-20GB. вполне достаточно 100мбит сети, НО! по протоколу NFS.
(поток в среднем 40-60мбит., как раз по силам NFS)
PS ограничение протокола SMB программное :( 50мбит
марсы: HDS7 (смотрелка AMP скин vrt уже без вариантов)
HDR12 AMP (обычно сервер с RAM 256 и возможностью подключить 2 SATA диска 2T+)
XTR PRO(AMP, HTTP(S) NFS SMB FTP сервер +trans2.90 + 2 SATA диска 2T+
сатурны: XTR Prodigy, R6S(512Mb_NAND), HD900A(_MD*) прошивка
User avatar
Virtual
 
Posts: 6476
Joined: 01 Oct 2010, 17:17
Location: UFA RU

PreviousNext

Return to About Asus O!Play

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest