Page 157 of 157

Re: New line of FW - AMP (r13)

PostPosted: 22 Sep 2018, 21:26
by Virtual
Chinese features needs developers - native speakers. Unfortunately we dont have such people here.

Re: New line of FW - AMP (r13)

PostPosted: 25 Sep 2018, 00:32
by Pokrass
You can try to use chinese input in web-remote control from phone/pc browser.
Open in browser link: http://player_ip/rc
Open keyboard in any module on player(keyboard must be native)
In bottom on web-rc text field will appear. Enter keyword and press "Enter" key.
Your keyword must been send on player.

Re: New line of FW - AMP (r13)

PostPosted: 29 Sep 2019, 17:27
by cosin
r13 firmware play
https://newsstatic.rthk.hk/videos/vfile ... 174507.mp4
or
https://cnetvideo.cbsistatic.com/vr/201 ... 1_5130.mp4

error message:

SSL negotiation failed:SSL error:
sslv3 alert handshake failure

Re: New line of FW - AMP (r13)

PostPosted: 14 May 2020, 23:35
by bkummel
Hi guys,

Just want to let you know that you rock! I bought a second hand A.C. Ryan PlayOn! HD Mini player. There was no remote control with it anymore. The UPnP/DLNA renderer did not work well with my NAS. I almost thought the device was useless to me. And then I found moServices. Intsalled the firmware. And now I was able to map the keys of my universal remote control, and the UPnP renderer now does work nicely with my NAS. While A.C. Ryan has removed all traces to their device from their website, moServices still provides documentation and a working firmware after all those years. Excellent work! Thanks!

Best regards,
Bart

Re: New line of FW - AMP (r13)

PostPosted: 23 Nov 2020, 18:04
by krzysiek015
Hello i ask in few places so delete if you want. I buy hdpr1 and i cant connect. actually i make upload fm to 1,41 and i see some changes, steal no conection. its automaticaly set on 192,168,0,101 but it cant get any ip. some people write is not a brick. Can you help me?

Re: New line of FW - AMP (r13)

PostPosted: 23 Nov 2020, 20:42
by krzysiek015
If I flash It by official FM r1.4 can I try do it use r1.3 from here and go back again to official? Is that possible?
second thing is Im an idiot of linux. I just tryin to flash it by the forum software in safe mode, but i lose.

Re: New line of FW - AMP (r13)

PostPosted: 23 Nov 2020, 20:56
by Virtual
possible all
но лучше FW - AMP (r13)

Re: New line of FW - AMP (r13)

PostPosted: 23 Nov 2020, 20:58
by krzysiek015
thanks for answer
Can I flash that device using a forum software from usb? In safe mode like I make 1.4 FM?
Now I see the blach screen with ASUS logo, nothing more. OMG. Did I kill it? edit no, steel alive

I think I download some broken file because the noGui on instalation screen have a 819kB and its red. Where I can find some correct img?

Now I have open the linux interface from m player on PC 168,192,0,101 and i make some updates but i can't understand what's going on here. I cant finish that? Somehow i turn back to official Its alive

Re: New line of FW - AMP (r13)

PostPosted: 24 Nov 2020, 00:36
by krzysiek015
I write a second post for visibility. Finaly I put in to my BOX firmware from this site. :oops: Somehow my instinct provide my and I install youtube and others. For now i have complete different questions. I have connection between router and player, I can add and delete aps in menu. I can't use files from my PC but I see some directions (name of my PC). I spend about 20 hours for that whith 3% understanding. :?: :?: :!: Ipla, YT, radio and other apps dons't work. PC<-> BOX connection i not complete, Router<->BOX is not complete or? it will never works because the box and apps are to old? I will looking for knowledge but please help me again. Best Regards
Sorry for errrors, Im not english.